Betalingsmogelijkheden

IDeal*

iDEAL is de meest eenvoudige en veilige betaalmethode voor online betalingen. Er worden geen transactiekosten gerekend. Zit je bij een bank die internetbankieren aanbiedt, dan kun je bijna altijd gebruikmaken van iDEAL. Tijdens het iDEAL-betaalproces kies je je eigen bank. Controleer wel of je naar de beveiligde betaalomgeving van je bank verwezen wordt. Het betaalproces bij KantoordireKt vindt plaats in een beveiligde omgeving. Je kunt dit zien aan het beveiligingsicoontje in je browser.

 

Boekenbon*

U kunt bestellingen betalen met de boekenbon, met de oude, papieren boekenbon kunt u alleen in onze winkel betalen. Bij de betaling wordt gevraagd naar het 19-cijferige kaartnummer (card number) en de 6-cijferige pincode (PIN code) achter op de pas (de pincode staat onder de kraslaag). Het is mogelijk om uw bestelling met meerdere boekenbonnen te betalen. Een eventueel overgebleven tegoed blijft op het pasje staan voor uw volgende aankoop. Is het saldo van de boekenbon onvoldoende? Geen probleem; u kunt eenvoudig bijbetalen met iDeal.

 

PayPal

Met PayPal betaal je veilig en gemakkelijk voor je online aankoop bij KantoordireKt. Je hebt er geen e-dentifier of random reader voor nodig maar je hebt toegang tot je PayPal-account met je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. KantoordireKt rekent geen transactiekosten voor betaling via PayPal. Je bestelling is binnen een paar seconden betaald.

 

Rembours

Bij betalen onder rembours reken je je bestelling af met de vervoerder op het moment dat je pakket bezorgd wordt. Houd er rekening mee dat je in principe alleen contant en gepast kan betalen, omdat bezorgers niet altijd wisselgeld kunnen geven. Voor bezorgen onder rembours rekenen we namens onze vervoerder € 9,95. Deze transactiekosten komen bovenop andere eventuele verzendkosten die bij je bestelling van toepassing zijn. Bestellingen met een totaalbedrag van meer dan € 500,- kunnen niet onder rembours verzonden worden.

 

Handcontant.

In onze gezellige winkel in Rijnsburg kunt uw bestelling ophalen en contant betalen via Pin, cash, boekenbon, Readshop cadeaubon

*via Multisafepay