Elke eerste donderdag van de maand organiseren we een bord- en kaartspellen avond in de Readshop Rijnsburg. Hier is iedereen van harte welkom om gezellig mee te doen. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met een spel of niet, wij zorgen voor de spellen en de uitleg. Jullie voor de gezelligheid!

Het is wel fijn als je je vooraf aanmeld. Zie hiervoor de mogelijkheid op onze website.

 

De avond begint om 19:30 en eindigt om 22:30. Readshop Rijnsburg is gevestigd op Anjelierenstraat 3-5 Rijnsburg.

Tijdens de SpellenHoek avonden is er een uitgebreid assortiment aan spellen beschikbaar. Bij binnenkomst zorgen wij dat er vooraf al spellen klaarliggen. De spellen die we klaarleggen zal elke maand verschillen. Heb je een specifieke wens? Laat het ons weten! Dan proberen we hier rekening mee te houden. De voorgaande avonden bleken goed bezocht. Hierom proberen we de spellen altijd met zoveel mogelijk spelers te spelen. Het geeft niet of je alleen of met meerdere personen naar de spellenavond komt, er schuiven vanzelf meer mensen aan om met je mee te doen. We maken er een gezellige avond van met z'n allen.

Er is een grote kans dat je nieuwe spellen gaat ervaren. We laten je natuurlijk niet aan je lot over. Als je een spel gaat spelen wat je nog niet kent, zullen we voordat je begint met spelen het spel aan je uitleggen. Ook gedurende het spel is het altijd mogelijk om vragen te stellen.

Wil je graag een eigen spel spelen, geen probleem. Neem het gerust mee. De kans is groot dat er anderen zijn die met je mee willen spelen.

Om vooraf in te kunnen schatten hoeveel mensen we kunnen verwachten, willen we je vragen om vooraf te laten weten dat je komt.
Dat kan in de winkel of via onderstaand formulier.

Een kleine greep uit de spellen die beschikbaar zijn tijdens de spellenavond:

  • Carcassonne, Kwakzalvers van Kakelenburg,Machi Koro,Ticket To Ride, Skylands , L.A.M.A., Cartagena, Rovers van de noordzee ,Stenen tijdperk
  • Montana
  • Clever
  • Qwixx
  • Keer op keer
  • Regenwormen
  • The mind