De SpellenHoek is een initiatief van Readshop Rijnsburg. Drees heeft lange tijd de wens geuit om een spellenavond in zijn winkel te organiseren.

Toen hij een bericht op facebook voorbij zag komen van een oud medewerker die met vrienden een leuk spel speelde, reageerde hij dan ook met de vraag om met de organisatie van een spellenavond te helpen. Hiermee was het eerste contact ontstaan. Na de eerste ontmoeting is direct een samenwerking ontstaan. Nu organiseren we elke eerste donderdag van de maand een gezellige spellenavond en zijn er plannen voor een heuse SpellenHoek beurs.

 

 Remco en CheridaWij zijn Remco en Cherida. Samen met Drees organiseren wij de SpellenHoek avonden. Tijdens de SpellenHoek avonden zijn wij de gastheer en gastvrouw. We zullen je de diverse spellen uitleggen en helpen met het spelen ervan.
We kunnen onszelf classificeren als spel fanaten. Zelf hebben we een groeiende collectie aan diverse bordspellen. We vinden het leuk om met anderen een spel te spelen. Daarnaast maken we mensen graag enthousiast voor het spelen van een bord-/kaartspel. We hopen dat je dit terug ziet tijdens de spellenavonden!