Fabelfruit

WGG1709.jpg
WGG1709.jpg
Artikel unieke code:  aWGG1709
Beschikbaarheid artikel:   Op voorraad
Set aanbieding van Fabelfruit en de uitbreiding LImoen.
Verkoopprijs: € 19,95
Van..€ 45,90
Korting -€ 25,95
Bedrag BTW
Totaal BTW:
Standaard prijs:
Met levering Afhalen in de winkel voor € 0,00

Er was eens een wonderbaarlijk bos met heerlijk fruit. Het fruit had de helderste kleuren en de zoetste smaken. Het mooiste was dat het fruit geperst en gemixt kon worden tot de heerlijkste sappen.

Jullie leven in dit bos en gaan op zoek naar het smakelijkste fruit. Vriendelijke inwoners van het bos helpen jullie bij het zoeken. Ze geven fruit, ruilen het of helpen op een andere manier. Iedereen is hebberig en dorstig. Wie lukt het om als eerste zijn honger naar fabelsappen te stillen?

Een uniek en nieuw spelprincipe 'Fabel-concept' wordt geïntroduceerd in FABELFRUIT.

FABELFRUIT bevat een uniek spelconcept: het spel verandert elke keer als je het speelt! De startopstelling van elk volgend spel is namelijk gelijk aan hoe het vorige spel is geëindigd. De regels blijven hetzelfde maar de acties evolueren: de actiemogelijkheden blijven steeds een aantal spellen beschikbaar, waarna ze verdwijnen. In elk spel komen er wel één of meer nieuwe actiemogelijkheden bij. Na ongeveer 20 keer heb je het spel 'uitgespeeld' maar daarna kun je weer zonder problemen opnieuw beginnen.

Een zeer bijzondere ervaring om met je spelersgroep of het hele gezin mee te maken!

Fabelfruit: Limoen

Omdat velen groen als een van de belangrijkste kleuren in de regenboog beschouwen, zou een spel over fruit niet compleet zijn zonder de toevoeging van limoenen. Het toevoegen van dit groene fruit aan Fabelfruitgeeft het basisspel een nieuwe verrassende smaak! Ontdek 20 nieuwe locaties, de spannende gokfiches en de mysterieuze onzichtbaarheidsmantel in de Limoen uitbreiding!

 
Gemiddelde speeltijd
15 tot 30 minuten
Aantal spelers
2 - 5
Taal
Nederlands
Leeftijd
Vanaf 9 jaar
categorieA
Kaartspellen
categorieB
Strategiespellen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.