Minerals Egg Display 24 stuks

Minerals_Egg__Display_24_stuks_.png
Artikel unieke code:  ZFK-665173
Beschikbaarheid artikel:   Op voorraad
“Delf” zelf waardevolle mineralen! Leg het ei te weken en graaf het mineraal er met het metselgereedschap uit. Verzamel alle verschillende mineralen!

BELANGRIJK: experimenteer uitsluitend onder begeleiding van een volwassene! Houd kleine kinderen van de experimenten weg. De doos bevat namelijk kleine onderdelen en stoffen die bij inslikken of inademen gevaar voor de gezondheid kunnen opleveren.
Verkoopprijs: € 2,50
Van..€ 2,50
Korting
Bedrag BTW
Totaal BTW:
Standaard prijs:
Met levering Afhalen in de winkel voor € 0,00
Display met 24 eieren met daarin een mineraal. Er zijn 12 mineralen om te sparen, amethyst, aveturijn, blauwe quartz, woestijnroos, fuchsiet, obsidiaan, jaspis, quartz, rode jaspis, rozenkwarts, sneeuwvlokobsidiaan en sodaliet. Bij elk mineraal zit ook een uitgebreide beschrijving. “Delf” zelf waardevolle mineralen! Leg het ei te weken en graaf het mineraal er met het metselgereedschap uit. Verzamel alle verschillende mineralen! BELANGRIJK: experimenteer uitsluitend onder begeleiding van een volwassene! Houd kleine kinderen van de experimenten weg. De doos bevat namelijk kleine onderdelen en stoffen die bij inslikken of inademen gevaar voor de gezondheid kunnen opleveren.
Gemiddelde speeltijd
nvt - minuten
Aantal spelers
-
Leeftijd
Vanaf 7 jaar
categorieA
Experimenteersets
Min aantal speler(s)
1
Max aantal spelers
1

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.