Revolver 2 - Gezelschapsspel

Set van de Nederlandstalige Revolver 2 met uitbreiding zadeltas vol ellende en cardsleeves "general Mapache", Padre Esteban.
WGG1223.jpgWGG1223.jpg
Met levering Afhalen in de winkel voor € 0,00
Van..€ 49,80
Verkoopprijs: € 19,95
Korting -€ 29,85
Standaard prijs:
WGG1223.jpg
WGG1223.jpg
Beschrijving

In 1894 worden de boeren in het dorp Malpaso bedreigd door een bende van roofzuchtige dieven onder leiding van de zogenaamde “General” Mapache, die voornemens is hun huis en haard te plunderen. Hun oplossing is om hulp te vragen aan de zeer gewaardeerde, maar in onmin geraakte, “Padre” Esteban om te zien of hij enkele revolverhelden kan inhuren, die hen kunnen helpen.
Revolver 2 is een kaartspel voor twee spelers dat zich afspeelt in het Wilde Westen. Eén speler speelt de rol van General Mapache en zijn rovende dieven, terwijl de andere speler als de Malpaso Guardians speelt (de boeren van het dorp en de gerekruteerde revolverhelden), die onder leiding van de befaamde Padre Esteban het dorp Malpaso moeten beschermen.

  • Opvolger van het zéér succesvolle tweespelerspel Revolver en wederom voorzien van prachtig artwork.
  • Unieke en nieuwe invalshoeken in de wereld van Revolver: speel eerst het pokertoernooi, wat bepaalt in welke gebieden de vuurgevechten zich afspelen.
  • Iedere speler heeft een eigen uniek deck kaarten met andere mogelijkheden dan zijn tegenstander.
  • Verschillende wincondities per speler: vereist andere tactieken en andere speelwijzen.
  • Korte teksten en duidelijke iconen op kaarten maken het spel vlot speelbaar en overzichtelijk.
  • Veel directie spelersinteractie en hoge weder speelbaarheid.
Revolver uitbreiding 2.1: Zadeltassen vol ellende (Nederlandstalig)

Aangetrokken door aantrekkelijke vooruitzichten van Generaal Mapache en door hem gestolen schatten betreden vier nieuwe revolverhelden het strijdveld. Voor een handvol peso's sluiten deze schurken zich aan bij de zelfbenoemde generaal en wachten zijn duistere orders af.

Tegenover deze desperado's staat een groep van cowboys, gehaaide kaartspelers en kruimeldieven die zijn samengebracht om de eerbare Padre te helpen.

Aan het einde van de dag zal slechts één partij de overwinning claimen. Ben jij dat ?

categorieA
Kaartspel

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.