Go Nuts for Donuts
Go Nuts for Donuts
Vlot familiespel. Kies steeds 1 kaart uit je hand en geef deze daarna door. Bouw met je kaarten een zo waardevol mogelijke boomhut. Daarbij moeten gelijke kleuren aan elkaar grenzen en mag de hut niet teveel naar één kant hellen. Wie heeft na 3 ronden de meeste punten?
Best Treehouse ever
Best Treehouse ever
Combineer deze uitbreiding met het basisspel en stel je een eigen deck samen door nieuwe kaarten aan de standaard decks uit het basisspel toe te voegen en verken nieuwe tactieken! Het is nu mogelijk om Jack Colty op een nieuwe manier te doden en in een nieuwe gebied - de San Manzanillo Prison - kan hij een nieuw lid voor zijn bende bevrijden. In de gevangenis gelden echter andere regels...een bloedstollend vuurgevecht bepaalt daar de winnaar!
Revolver uitbreiding 1.2: De Jacht Is Geopend
Revolver uitbreiding 1.2: De Jacht Is Geopend
Narabi
Narabi
Strijd met je Griekse goden om slagen, maar verlies de laatste!
Télos 
Télos 
Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2019! Geheel Nederlandstalige uitgave van het te gekke kaartspel Exploding Kittens.
EXPLODING KITTENS ORIGINAL EDITION
EXPLODING KITTENS ORIGINAL EDITION
Probeer zo snel mogelijk van je kaarten af te komen. Iedereen speelt tegelijk, waardoor hilarische situaties ontstaan. Ligretto is ook in 2 andere kleuren verkrijgbaar, die met elkaar te combineren zijn.
Ligretto blauw
Ligretto blauw
Geen spelleider, geen eliminaties, geen weerwolven. Een spel van 10 minuten dat je steeds opnieuw wilt spelen. In 1 Nacht: Vampiers is de zon net ondergegaan en komen vampiers naar jouw kleine slaperige dorpje om dorpelingen in vampiers te veranderen. Gelukkig heeft het dorp verschillende inwoners met bijzondere vaardigheden die graag willen helpen bij het elimineren van dit gevaar met lange tanden! 1 Nacht: Vampiers is een snel spel voor 3-10 spelers waarin iedereen een rol speelt: de snode Vampier, de intense Cupido, de geniepige Moordenaar of één van de andere rollen met elk een eigen speciale vaardigheid. Na één enkele nacht zal het dorp stemmen over wie zij denken dat een vampier is… Want je hoeft slechts één vampier te vinden om te winnen! Vampiers kan gecombineerd worden met het basisspel 1 Nacht Weerwolven en Waaghalzen en/of Dageraad.
1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen: Vampiers
1 Nacht Weerwolven & Waaghalzen: Vampiers
Een leuk toegankelijk kaartspel voor tussendoor, waarbij je door middel van hints een geheim personage moet raden. Er mag niet worden gesproken en de aanwijzingen van de spelleider kunnen op eindeloos veel manieren worden geïnterpreteerd. Door kaarten stuk voor stuk te elimineren, wil je dat aan het einde van de spel alleen het juiste personage overblijft. Denk out of the box en probeer samen met de rest van het team de juiste verbanden te leggen!
Similo: Sprookjes
Similo: Sprookjes
Grappigste partyspel ooit. Probeer zo snel mogelijk je kaarten kwijt te raken door een andere speler te vinden die dezelfde actie moet uitvoeren. Zo geef je elkaar high fives, de vuist of wissel je met elkaar van zitplaats. Iedereen kan en wil meedoen!
Happy Salmon
Happy Salmon
In een gevaarlijke race om de 3:15 Rattlesnake Express te bereiken stuit Jack 'the Crow" Colty op curiositeiten, geluiden, geuren en persoonlijkheden die thuishoren in het wilde grensgebied langs de Devil's River, ver van het dichtstbijzijnde dorpje. Colonel Ned Mc Ready is de aangewezen man om hem te vangen, gewapend met zijn verstand, een sluipschuttersgeweer en een groep bloeddorstige schutters. Aan het einde van de dag zal slechts één partij de overwinning claimen.
Revolver uitbreiding 1.3: Wraak op de grens
Revolver uitbreiding 1.3: Wraak op de grens
Combineren en reageren! Pak zo snel mogelijk het juiste voorwerp van tafel. De manier waarop dit wordt bepaald, verschilt per kaart. De stevige houten figuren gaan nooit kapot en zorgen voor extra sfeer.
Vlotte Geesten
Vlotte Geesten
De grootste origame kunstenaars gaan de strijd met elkaar aan. Door magie te gebruiken komen hun origami creaties tot leven! Kan jouw kennis van het papiervouwen de jury impneren en verdien jij de titel "Beste Origami Artiest"? Origami is een vlot kaartspel met veel mogelijkheden en verrassingen.
Origami
Origami
Engelstalige Expansion Pack voor het basisspel. Inhoud: 1 Black Hole , 1 Bombardment , 2 Comets , 1 Galactic Summit , 2 Quasar , 1 Supernova , 2 Trade Missions en 2 Warp Jumps .
Star Realms Events Expansion
Star Realms Events Expansion
Deze uitbreiding bevat maar liefst 9 varianten, 5 nieuwe karakters en 36 gebeurtenissen, die het basisspel een compleet nieuwe draai geven.
De Weerwolven van Wakkerdam: Volle Maan in Wakkerdam
De Weerwolven van Wakkerdam: Volle Maan in Wakkerdam
Pictomania is een tekenspel zonder teams en zonder wachttijden. Iedereen tekent, iedereen raadt, allemaal tegelijkertijd! Niemand heeft tijd om een meesterwerk te tekenen. Een speler die in een schets van een paar lijnen de essentie van een woord duidelijk kan maken, heeft meer tijd om uit te zoeken wat anderen proberen te tekenen.
Pictomania
Pictomania
Black stories 7 Waarom eindigt een gezellige avond in een huiveringwekkende ramp?
Black Stories 7
Black Stories 7
Verslavend partykaartspel. Speel niet 1, maar 7 spellen tegelijkertijd. Na elke beurt moet je op winst staan, anders ben je uitgeschakeld. Gelukkig mag je tijdens het spel zelf de spelregels veranderen. Wie blijft als laatste over?
Red 7
Red 7
Dweebies zijn vrolijke wezens met elk een eigen hobby of een passie waar ze gek op zijn. Ze zien er grappig uit met hun bonte kleuren en drie haren op hun hoofd. Probeer zoveel mogelijk Dweebies te verzamelen in dit eenvoudige maar vlotte kaartspel. Leeftijd vanaf 8 jaar.

ul class="default_listitem"liZeer geschikt als familiespel: spelers zijn vlot na elkaar aan de beurt en speelduur is beperkt/liliCombinatie van memory, taktiek en herkennen van patronen/liliDynamisch spelverloop, omdat het speelveld steeds veranderd/liliOok geschikt voor volwassen als spel voor tussendoor!/li/ul
Dweebies - Kaartspel
Dweebies - Kaartspel
Kwartetten met gezichtsuitdrukkingen. Spaar setjes van 3 kaarten door gezichten te imiteren. Heb je een gevraagde kaart niet, steek dan je tong naar de ander uit. Educatief en ontzettend leuk!
Mimiq
Mimiq